Uzņēmumiem iesaistoties neauglības ārstēšanas kampaņā, papildus savākti vairāk nekā septiņi tūkstoši eiro (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Uzņēmumiem iesaistoties neauglības ārstēšanas kampaņā, papildus savākti 7261,78 eiro,» informē SIA «ELVI Latvija» komercdirektore Laila Vārtukapteine. «Ziedojumu vākšanas kampaņai, lai palīdzētu ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība, pērn pievienojušies 18 dažādu uzņēmumu. No 23.oktobra līdz 10.decembrim, iegādājoties Apsara, Vitamin Performance, Cido, Druva, Lotte Limonāde, Smiltene, Bolero, Baltais, Vichy, Valdo, Värska Original, Siera Nams, Kaija, Latvijas Maiznieks, Marienbāde, Pļavas, Italpasta un Cesvaine produktus un preces, divi centi no katras iegādātās vienības tika novirzīti biedrības «Taureņa efekts» kampaņas fondā.»

www.ticibrinumam.lv

«Pateicamies ikvienam veikalu ELVI franšīzes partnerim un kampaņas atbalstītājiem, jo katrs ziedotais cents ir būtisks, lai finansiāli palīdzētu vēl vairāk ģimenēm piepildīt sapni par ilgi gaidīto bērniņu,» atzīst L.Vārtukapteine. «Ražotāji un piegādātāji neauglības ārstēšanas kampaņā iesaistījās arī 2013.gadā un 2014.gadā.»

«Kampaņas galvenais dzinulis viennozīmīgi ir tās rezultāti! Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansējums pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts 25 ģimenēm, no kurām trijās – Rīgā, Zemgalē un Latgalē – ir sagaidījuši savu ilgi loloto bērniņu un divas ģimenes ir bērniņa gaidībās,» atzīst L.Vārtukapteine. Ņemot vērā kampaņas pozitīvos rezultātus, labdarības kampaņa turpināsies arī 2016.gadā.

Ja arī Tu vēlies palīdzēt finansiāli:

  • ziedo pie kases visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», klīnikā EGV, AS «Veselības centru apvienība» poliklīnikās un atveseļošanas centros, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR un SIA «A & H ALIANSE» (Gaļas Nams) veikalos;

  • zvani 90006282 (maksa par zvanu ir 1,42 eiro) vai

  • veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

www.labudarot.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu