Jaunākās ziņas par Dženetas Džeksones veselības stāvokli (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Dženeta Džeksone 6.janvārī sociālajos tīklos publicēja jaunāko informāciju par savu veselības stāvokli. Ārvalstu bulvārpresē gada sākumā izplatījās baumas, ka Džeksonei ir vēzis, tomēr dziedātāja šo faktu noliedz.

Saziņas vietnē «Twitter» Dženeta Džeksone publicējusi fragmentu no savas dziesmas «The Great Forever», kurā viņa dzied, ka nevajag ticēt visam, ko saka «avoti». Džeksone uzsver, ka šādai informācijai būtu jātic tikai tad, ja tā nāk no viņas lūpām.

«Baumas ir nepatiesas. Man nav vēzis. Es veseļojos. Mani ārsti ir apstiprinājuši manus koncertus, kuri Eiropā notiks kā plānots. Kā jau apsolīju, visi atceltie koncerti notiks citos datumos. Paldies par jūsu lūgšanām un mīlestību,» saka Džeksone.

Šīs nedēļas sākumā tabloīds «RadarOnline» publicēja ziņu, ka Džeksonei ir atklāts audzējs, kas varētu būt ļaundabīgs.

Aizvadītā gada nogalē Džeksone paziņoja, ka atceļ «Unbreakable» pasaules koncertturneju līdz pavasarim, jo viņai jāveic operācija.

«Lūdzu aizlūdziet par mani, manu ģimeni un mums visiem šajā grūtajā laikā,» 49 gadus vecā Džeksone vērsās pie faniem. Viņa neatklāja, kādas veselības problēmas viņu piemeklējušas.

Dženetas Džeksones koncerti gaidāmi 22.aprīlī Kauņā, kā arī 23.aprīlī Tallinā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu