«Lady Gaga» paziņo par jaunu albumu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja «Lady Gaga» pēc savas pirmās aktiermākslas balvas saņemšanas «Zelta globusu» ceremonijā paziņojusi, ka šogad izdošot jaunu albumu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

73.«Zelta globusu» ceremonijas aizkulisēs dziedātāja žurnālistiem sacīja, ka laidīšot klajā jaunu albumu, taču nenosauca tā iznākšanas datumu. «Lady Gaga» atzina, ka viņas mūziku ietekmējusi spēlēšana šausmu seriālā «American Horror Story: Hotel», par ko viņa tika apbalvota ar «Zelta globusa» balvu kategorijā «Labākā aktrise miniseriālā vai televīzijas filmā».

«Grāfienes atveidošana man atgādināja, ka arī mūzikā spēlēju lomu,» viņa teica. «Dzīvošana viņā mani atbrīvoja, jo viņu nekas neuztrauc. Es tāda neesmu, taču domāju, ka man paliks viņas pašpārliecinātība.»

«Lady Gaga» nesenākais albums bija 2014.gadā izdotā džeza duetu izlase «Cheek to Cheek» ar 89 gadus veco mūziķi Toniju Benetu.

«Lady Gaga» varētu pretendēt uz «Oskara» balvu ar dokumentālo filmu «The Hunting Ground» par izvarošanām universitāšu kopmītnēs. Viņa sarakstīja filmas scenāriju kopā ar amerikāņu dziesmu autori Daienu Vorneri. «Oskaru» nominācijas tiks paziņotas šonedēļ.

»«Oskara» balvas nominācija būtu milzīgs sasniegums,» teica dziedātāja. «Taču es no sirds jūtu to, ka īstā uzvara ir ieguldītajā darbā. Patiesā uzvara vienmēr ir radošajā procesā.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu