Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sokolovs jaunā un pikantā projektā sasien sievietes ar virvēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs klajā laidis savu jaunāko foto projektu, kurā sasien sievietes ar virvēm. Pikantā projekta nosaukums ir «Svaigi sasietas».

«Fotografējot privātās fotosesijas, bijušas daudzas reizes, kad klientes lūdz, lai es viņus sasietu. Tā es izdomāju, ka man vajag to iemācīties darīt profesionāli, un piedāvāt šādas fotosesijas kā atsevišķu privāto fotosesiju veidu,» par savu jauno projektu stāsta Sokolovs, kurš apmēram divas nedēļas trenējās, lai labā līmenī apgūtu šo mākslu.

«Negaidīju, ka manī atklāsies tāds sasiešanas talants. Kad es sienu sievieti, es jūtos tā, it kā zīmētu. Tā ir improvizācija, bet es cenšos ar virvēm izcelt sievietes formas un paslēpt kaut kādus trūkumus.»

Lai izveidotu vienu virvju dizainu, fotogrāfam vajadzīgas vien pāris stundas. Viņš uzskata, ka tā ir māksla un ir būtiski, lai sievietei visu šo laiku būtu ērti, kā arī nekas nespiestu.

«Es nevaru to izskaidrot, bet, kad modeli sasien ar virvēm, viņa jūtās bezpalīdzīga un seksuāla, tāpēc katru sievieti šis pasākums ļoti uzbudina. Varbūt tāpēc daudzi pāri praktizē sasiešanu tieši kā seksuālas izklaides veidu,» atklāj fotogrāfs.

Starp citu, pēdējā modele, kuru viņi fotografējis, palūdza atstāt virves mugurā. Uzvelkot drēbes pa virsu tām, viņa devās mājās un patīkami pavadīja vakaru ar vīru.

mājaslapā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu