Pārdod «Playboy» dibinātāja Hjū Hefnera slaveno savrupmāju (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Žurnāla «Playboy» dibinātāja Hjū Hefnera slavenā savrupmāja Losandželosā ir pārdošanā par 200 miljoniem ASV dolāru (184 miljoniem eiro), paziņojusi kompānija «Playboy Enterprises».

Tā ir viena no augstākajām cenām, kas jebkad prasīta par privātu dzīvojamo māju ASV.

1858 kvadrātmetrus plašajā savrupmājā ir 29 istabas. Īpašumā ir tenisa korti, peldbaseins un slavenā «Playboy» grota, kurā notikušas Hefnera krāšņākās ballītes.

Savrupmājai, kurā joprojām mitinās Hefners, ir licence, kas ļauj tajā ierīkot zoodārzu, teikts kompānijas «Playboy Enterprises» paziņojumā.

««Playboy» savrupmāja pēdējos 40 gadus bijis Hefa radošais centrs, viņa dzīvesvieta un darbavieta. Tā tas paliks, ja īpašums tiks pārdots,» norāda uzņēmums.

Kompānija neatklāj, kāpēc nolemts pārdot 1927.gadā celto māju, kuru Hefners 1971.gadā iegādājās par 1,1 miljonu dolāru (vienu miljonu eiro). Tolaik tas bija dārgākais nekustamā īpašuma darījums Losandželosā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu