Mihaela Šūmahera fani pelnījuši uzzināt patiesību par viņa veselības stāvokli (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā nedēļā Šūmaheram apritēja 47 gadi, tikai piecas dienas pēc divu gadu gadadienas, kopš traģiskā slēpošanas negadījuma. Abi datumi pagāja bez jebkādas jaunas informācijas par autosportista veselības stāvokli, vēsta «The Independent».

Autosportista fani atstāti neziņā par Šūmahera veselības stāvokli, neliela informācija dažviet pavīd medijos, taču autosportista ģimene uzsver uz privātumu un precīzas ziņas par to, kā šobrīd jūtas Šūmahers, izplatītas netiek.

Lai gan ģimenes iemesli ir respektējami, vēlme pēc informācijas par vienu no pasaules slavenākā autobraucēja veselības stāvokli ir saprotama. Interese par tādiem varoņiem, kāds bijis Šūmahers, nebeidzas pēc sacīkšu noslēgšanās. Un sabiedrības bažas par autosportistu nedrīkst tikt pilnībā noraidītas.

Ir jāpanāk līdzsvars starp Šūmahera ģimenes interesēm un labklājību, un miljoniem fanu informēšanas, kuri uztraucās par savu varoni.

Šūmaheru patlaban uzrauga medicīnas ekspertu grupa, kas ir labākā, kādu par naudu var nopirkt. Pēc sešiem mēnešiem komas stāvoklī, autobraucējs tika izrakstīts no slimnīcas un nogādāts atlabšanas iestādē tuvāk mājām. Trīs mēnešus vēlāk Šūmaheram bija ļauts atgriezieties mājās pavisam.

Problēma par ziņu neesamību saistībā ar autobraucēja veselības stāvokli ir dažādās spekulācijas, kas ik pa laikam parādās publiskajā telpā. Pagaidām izskanējušas versijas, ka ir maz ticama Šūmahera atlabšana.

Sportista ģimene ieguldījusi visus līdzekļus Šūmahera ārstēšanā, ik nedēļu ģimene atdod 100 000 mārciņu, lai tikai neizplēnētu cerības par autobraucēja atlabšanu. Tas liek saprast ģimenes vēlmes paturēt veselības stāvokli noslēpumā. Taču, ja sabiedrība ievērotu Šūmahera tiesības uz privāto dzīvi, varbūt arī viņa ģimene sāktu saprast apkārtējo neizmērojamo interesi par viņu.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu