Deivida Bovija producents: Viņa nāve bija mākslas darbs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūžībā aizgājušā Deivida Bovija producents Tonijs Viskonti (Tony Visconti) savā sociālās vietnes «Facebook» profilā pieminējis leģendāro mūziķi, sakot, ka 69 gadus vecā Bovija nāve ir mākslas darbs.

«Viņš vienmēr darīja to, ko gribēja,» savā «Facebook» profilā vēsta Bovija producents. «Viņš vēlējās darīt pa savam un viņš vēlējos to izdarīt pēc iespējas labāk. Viņa nāve nebija atšķirīga no viņa dzīves - mākslas darbs. Viņš izveidoja «Blackstar» mums, tā ir viņa atvadīšanās dāvana.»

Deivida Bovija pēdējais mūzikas albums «Blackstar» klajā nāca 2016.gada 8.janvārī, mūziķa 69. dzimšanas dienā.

«Gadu es zināju, ka tas tā notiks. Lai nu kā, es nebiju tam gatavs. Viņš bija neparasts mūziķis, pilns ar mīlestību un dzīvesprieku. Viņš vienmēr būs ar mums. Šobrīd ir piemērots brīdis raudāšanai,» savā paziņojumā turpina Viskonti.

Deivids Bovijs nomira 10.janvārī pēc drosmīgas 18 mēnešu ilgas cīņas ar vēzi, kura netika publiski pavēstīta līdz paziņojumam par viņa nāvi. Mūziķis nomira mierīgi, klātesot viņa ģimenei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu