Čārlijs Šīns: Nelietoju apreibinošas vielas 11 gadus (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns šonedēļ sniedzis interviju TV raidījumam «Dr.Oz.», kurā atklāj, kā pēdējo gadu laikā izmainījusies viņa dzīve.

Šobrīd 50 gadus vecais aktieris ir nolēmis atrast veidu, kā izārstēties un cīnīties ar HIV. Šīns vēlas, lai pēc pieciem gadiem, kad viņa bērni «Google» ierakstīs viņa vārdu, tur parādītos arī labie darbi.

«Viņi redzēs, ka tētis ir īsts varonis. Ka viņš palīdzēja daudziem cilvēkiem un turpina palīdzēt tiem, kuri paši to nespēj,» intervijā sacīja Šīns.

Intervijā aktieris atklāja, ka nelietoja apreibinošas vielas apmēram 11 gadus, līdz brīdim, kad pirms četriem gadiem uzzināja par savu slimību.

Šīns paskaidroja, ka apreibinošās vielas viņam tolaik bijis vienīgais, kas, viņaprāt, palīdzētu, tomēr tas visu padarījis tikai sliktāku.

Atgādinām, ka aizvadītā gada nogalē aktieris Čārlijs Šīns TV sarunu šovā «Today» atklāja, ka ir HIV pozitīvs. Ar šo slimību aktieris cīnās jau apmēram četrus gadus.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu