«Zelta globuss» pārsteidzis Silvestru Staloni (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Silvestrs Stalone atzīst, ka neesot gaidījis «Zelta globusa» balvu par boksera Rokija Balboas lomu jaunajā kinolentē «Creed» («Krīds: Rokija mantojums»).

69 gadus vecais Stalone svētdienas ceremonijā tika atzīts par labāko otrā plāna aktieri. Kad tika nosaukts viņa vārds, zālē izskanēja skaļas ovācijas.

1977.gadā iznāca sērijas pirmā filma «Rocky» («Rokijs»). Stalone par galveno lomu kinolentē tika nominēts «Zelta globusa», «Oskara» un Britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvām, taču nesaņēma nevienu no tām.

«Es nebiju gaidījis uzvaru,» Stalone otrdien sacīja «Creed» pirmizrādē Londonā. «Es pat negaidīju, ka būšu aicināts uz ceremoniju. Pēdējoreiz «Zelta globusa» balvu pasniegšanā biju 1977.gadā. Tur bija desmit galdiņi, un ceremonija netika translēta televīzijā. Man tas šķita neticami, ka biju tur ar sievu un trim bērniem.»

Stalones tēlojums filmā «Creed» galvenokārt saņēmis labas atsauksmes. Viņš pat nominēts satīriskajai «Zelta avenes» Grēku izpirkšanas balvai, jo no «visu laiku «Zelta aveņu» čempiona kļuvis par pretendentu uz 2015.gada kino balvām», norādīja sliktākajām filmām pasniegto balvu komisija.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu