Bovija ģimene plāno privātu bēru ceremoniju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ģimene pieminēs leģendāro britu rokmūziķi Deividu Boviju privātā bēru ceremonijā. Kā jau ziņots iepriekš, Bovijs svētdien 69 gadu vecumā zaudējis cīņā ar vēzi.

Bovija ģimenes locekļi dziedātāja oficiālajā «Facebook» kontā pateicās faniem par atbalstu.

«Deivida Bovija ģimene pašlaik rīko privātu ceremoniju mīļotā vīra, tēva un drauga piemiņai,» teikts paziņojumā. «Ģimene vēlreiz lūdz ievērot viņu tiesības uz privāto dzīvi šajā emocionālajā laikā. Mēs esam pateicīgi par mīlestību un atbalstu, ko izrādījuši cilvēki visā pasaulē.»

Tiek plānoti vairāki publiski koncerti un piemiņas pasākumi, taču Bovija ģimene ceturtdien norādīja, ka neesot iesaistījusies to rīkošanā.

«Katrs no mums atrada kaut ko unikālu Deivida mūzikā, un arī mēs priecājamies par viņa mūža godināšanu tādā veidā, kādā ikviens vēlas,» paziņoja Bovija tuvinieki.

Par atraitni kļuvusi somāliešu modele Imana, ar kuru Bovijs bija precējies 24 gadus. Bovijam ir pieaudzis dēls Dankans Džonss no iepriekšējās laulības un pusaugu meita Aleksandrija, kas piedzima attiecībās ar Imanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu