Selīnas Dionas ģimenē vēl viena traģēdija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

14.janvārī kanādiešu dziedātājas Selīnas Dionas vīrs Renē nomira pēc cīņas ar vēzi. Neilgi pēc sēru vēsts nākšanas klajā Selīnas māsa atklājusi, ka arī abu meiteņu brālis Daniels cieš no šīs slimības.

Izdevumam «Journal of Montreal» Selīnas Dionas māsa Klaudete atklājusi: «Tas ir ļoti sāpīgi. Tas ir pāris dienu vai stundu jautājums. Tas izskatās ļoti līdzīgi kā Renē, viņam bija vēzis kaklā, uz mēles un smadzenēs. Mūsu ģimene ir pieredzējusi.»

Nepatīkamās ziņas par Dionas brāļa slimību apstiprinājuši arī dziedātājas pārstāvji.

Dionas vīrs un menedžeris Renē Anželils, kurš atklāja dziedātājas talantu, 14.janvārī nomira 73 gadu vecumā pēc cīņas ar vēzi.

Anželilam 2013.gadā tika diagnosticēts rīkles vēzis, un nākamajā gadā viņš izbeidza Dionas menedžera lomu, kuru bija pildījis vairāk nekā 30 gadus.

1994.gadā, kad Dionai bija 19 gadu un Anželilam – 45 gadi, viņi salaulājās ekstravagantā kāzu ceremonijā, kas Kanādā tika rādīta televīzijas tiešraidē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu