Divas dienas pēc Selīnas Dionas vīra nāves miris dziedātājas brālis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dziedātājas Selīnas Dionas brālis Daniels, kurš ilgstoši cīnījies ar vēzi, aizgājis mūžībā 16.janvārī, vēsta ārvalstu mediji.

59 gadus vecais Selīnas Dionas brālis mūžībā aizgājis sestdienas rītā, divas dienas pēc Dionas vīra Renē Anželila nāves. Tāpat kā Renē, arī Daniels ilgstoši cīnījies ar vēzi.

Pirms pāris dienām Izdevumam «Journal of Montreal» Selīnas Dionas māsa Klaudete atklāja: «Tas ir ļoti sāpīgi. Tas ir pāris dienu vai stundu jautājums. Tas izskatās ļoti līdzīgi kā Renē, viņam bija vēzis kaklā, uz mēles un smadzenēs. Mūsu ģimene ir pieredzējusi.»

Dionas vīrs un menedžeris Renē Anželils, kurš atklāja dziedātājas talantu, 14.janvārī nomira 73 gadu vecumā pēc cīņas ar vēzi.

Anželilam 2013.gadā tika diagnosticēts rīkles vēzis, un nākamajā gadā viņš izbeidza Dionas menedžera lomu, kuru bija pildījis vairāk nekā 30 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu