Neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros piedzimuši vēl trīs mazuļi (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2015.gada decembrī divas ģimenes – no Daugavpils un Ventspils -, kurām neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros tika piešķirts finansējums pilnīgi apmaksātajai medicīniskās apaugļošanas procedūrai, sagaidījušas savus mazuļus. “Kā informē Klīnika EGV, ziemas svētku laikā bērniņš – puisītis – piedzimis ģimenē no Daugavpils, savukārt Ventspilī dzimuši dvīnīši – puisītis un meitenīte. Kopumā kampaņas ietvaros ir piedzimuši jau seši bērni, kas ir brīnišķīgas ziņas gan kampaņas atbalstītājam, gan Latvijas sabiedrībai kopumā!” atzīst Laila Vārtukapteine, SIA „ELVI Latvija”, kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja, komercdirektore. Ņemot vērā kampaņas pozitīvos rezultātus, labdarības kampaņa turpinās arī 2016.gadā.

„Vēlamies, lai šī skaistā vēsts ir pamudinājums ikvienam – topošajiem vecākiem saņemties un pieteikties kampaņai, un tiem, kas vēlas atbalstīt finansiāli, lai palīdzētu īstenot kādas ģimenes sapni par ilgi gaidīto bērniņu. Jo ikviens sapnis, vēlēšanās ir tā vērta, lai tiktu īstenota!” atzīst Klīnikas EGV, kas arī ir viena no galvenajām kampaņas atbalstītājām, ginekoloģe Zane Vītiņa.

http://www.egv.lv/lv/contacts/campaign.php

Neauglības ārstēšanas kampaņa tika uzsākta 2013.gada maijā ar mērķi apzināt un risināt demogrāfijas problēmjautājumus Latvijā, palīdzot tām ģimenēm, kas pašu spēkiem nespēj piepildīt sapni par ilgi gaidīto bērniņu. “Kampaņas galvenais dzinulis viennozīmīgi ir tās rezultāti! Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, trijos gados finansējums pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts 25 ģimenēm, no kurām jau piecās – Rīgā, Zemgalē, Kurzemē un Latgalē – ir sagaidījuši savu ilgi loloto bērniņu,” skaidro L.Vārtukapteine.

Ja arī Tu vēlies palīdzēt finansiāli:

  • ziedo pie kases visos veikalos ELVI, „DOMO”, „AlkOutlet”, ātrās ēdināšanas restorānos „Hesburger”, klīnikā EGV, AS “Veselības centru apvienība” poliklīnikās un atveseļošanas centros, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR un SIA “A & H ALIANSE” (Gaļas Nams) veikalos;

  • zvani 90006282 (maksa par zvanu ir 1,42 eiro) vai

  • veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

www.labudarot.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu