Borata radītājs atgriežas ar «Neķītro opi» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā piektdienā, 22. janvārī, pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos aizraujoši pikanta komēdija «Neķītrais opis» («Dirty Grandpa»). Tajā saulainu, pārpratumiem pilnu brīvdienu atmosfērā populārus stereotipus ikoniskā kino varoņa Borata radītāja Dena Meizera virsvadībā lauž Holivudas superzvaigznes Roberts de Niro un Zaks Efrons. 

Komēdija «Neķītrais opis» ir stāsts par paraugzēnu Džeisonu, kurš pēc nedēļas gatavojas precēties ar sava priekšnieka valdonīgo meitu un kļūt par advokātu biroja līdzīpašnieku. Tomēr gaidāmās kāzas draud izjukt, kad Džeisonam nākas pavadīt savu balamutīgo un aktīvo vectēvu Diku brīvdienās. Vectēvs, kurš ir izbijis armijas ģenerālis, ir apņēmies dzīvot ar pilnu krūti un vēlas, lai arī viņa mazdēls atbrīvojas no ciešās biroja kaklasaites žņaugiem. Rezultātā abi attopas trakulīgās studentu ballītēs, bāra kautiņos un pikantās situācijās pludmalēs.

Neparastās komēdijas režisors Dens Meizers līdz šim vairāk ir zināms kā ekstravagantā kazahu tautības personāža Borata kino stāstu scenāriju autors un producents. Aizkulišu informācija liecina, ka, kaut šie amizantie kino stāsti asociējas ar spontānumu un vieglumu, filmēšanas laukumā Dens Meizers ļoti reti ļaujas pašplūsmai. Kāda komēdija «Neķītrais opis» aktrise anonīmi atklājusi, ka Denam Meizeram vienmēr ir padomā pat kustības, kādas aktieriem ir jāveic konkrētajā situācijā: «Bija situācija, kur jaunai meitenei scenārija ietvaros vajadzēja rotaļāties ar Roberta de Niro krūšu galiem. Tā, šķiet, bija vienīgā lieta, uz ko slavenais aktieris neparakstījās un izteica savu protestu režisoram.»

Komēdija «Neķītrais opis» ir viens no pikantākajiem un izaicinājumu pilnākajiem darbiem leģendārā aktiera Roberta de Niro karjerā. Ne viena vien Holivudas superzvaigzne jau ir izteikusi apbrīnu par meistara drosmi filmēties šajā savā ziņā ļoti provokatīvajā kino darbā.

Filmas «Neķītrais opis» reklāmas rullītis:

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu