Viņas dzīve mainījās par 180°, jo Džastins Bībers nopublicēja viņas foto (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apmēram pirms diviem mēnešiem 17 gadus vecā Sindija Kimberlija (Cindy Kimberly) strādāja par bērnu auklīti Spānijā un par padarīto darbu pelnīja apmēram četrus eiro stundā. Tomēr šobrīd viss ir mainījies diezgan neticama iemesla dēļ... Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers savā sociālās vietnes «Instagram» nopublicēja viņas fotogrāfiju. Izklausās absurdi, vai ne?

 

Omg who is this!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pirms sešām nedēļām dziedātājs Džastins Bībers savā sociālās vietnes «Instagram» profilā nopublicēja Sindijas fotogrāfiju ar komentāru: «OMG who is this!! (Ak, mans Dievs, kas viņa ir!!)». Protams, ārvalstu bulvārpresē nekavējoties tika publicētas ziņas, ka Bībers izrādījis simpātijas kādai nezināmai meitenei, kā arī miljoniem fanu visā pasaulē radās tikai viens jautājums: «Kas viņa ir?». 

Ilgi nebija jāgaida līdz nezināmās meitenes identitāte tika noskaidrota. Izrādījās, ka Džastins Bībers simpātiskās 17 gadus vecās spāņu meitenes fotogrāfiju vienkārši pamanījis internetā un pēcāk publicējis to savā «Instagram» profilā tikai tāpēc, ka viņam Sindija likusies simpātiska.

Portālam «Daily Mail» simpātiskā Sindija Kimberlija (daudzi uzskata, ka viņa ir līdzīga krievu modelei Irinai Šaikai) atklājusi, ka šis notikums pilnībā izmainījis viņas dzīvi, turklāt šobrīd viņa dzīvojot kā pasakā.

Lai arī Sindija joprojām mācās skolā, viņa vairs nestrādā par bērnu auklīti, kura pelna teju četrus eiro stundā. Meitene saņēmusi vairākus piedāvājumus strādāt par modeli un apmēram pēc mēneša viņa debitēs Madrides modes nedēļā. Viņa pati atzīst, ka fotogrāfijas publicēšana «Instagram» izmainījusi viņas dzīvi.

«Kad pamanīju, ka Džastins jautā par mani, kļuvu ļoti emocionāla, jo vairāk nekā sešus gadus esmu viņa fane,» atklājusi Sindija.

«Tas viss liekas kā pasakā. Kāds mans draugs jokoja, ka vienu dienu būšu viena no meitenēm, par kuru viņš runā, taču tam neticēju.»

Vēl decembra sākumā par Kimberliju zināja tikai viņas ģimene, draugi un paziņas, tomēr šobrīd viņai «Instagram» seko apmēram 700 tūkstoši cilvēku.

 

Is that me smiling on the gram

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu