Eltons Džons piedalās «Lady Gaga» albuma ierakstīšanā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mūziķis Eltons Džons apstiprinājis, ka esot iesaistījies amerikāņu dziedātājas «Lady Gaga» jaunā albuma tapšanā, jo viņas iepriekšējo ierakstu neesot uzskatījis par labu.

Intervijā radiostacijai «Beats 1» Džons sacīja, ka šonedēļ esot kopā ar «Lady Gaga» sacerējis dziesmas popdīvas jaunajam albumam. Medijos izskanējušas ziņas, ka bez Džona pieaicināti arī producenti Marks Ronsons, «RedOne» un Džordžo Moroders.

«Es rītdien rakstīšu dziesmas ar «Lady Gaga». Esmu noklausījies divas dziesmas, un tās ir fantastiskas. Tās ir lieliskas dziesmas. Viņa atgriezusies pie sava vecā stila - «You and I» un «Bad Romance», kas man atgādina Brūsu Springstīnu,» atklāja Džons.

Dziedātājas 2013.gada albums «Artpop» piedzīvoja izgāšanos, salīdzinot ar iepriekšējiem diviem ierakstiem. «Artpop» neveiksme pamudinājusi Džonu palīdzēt dziedātājai jaunā albumā veidošanā.

«Tas nebija labs albums. Domāju, ka viņa pati to atzītu,» teica Džons.

«Lady Gaga» pagājušā gada oktobrī ar Džonu pozēja uz mūzikas žurnāla «Billboard» vāka. Viņa ir Džona un režisora Deivida Fērniša dēlu krustmāte.

«Viņš mani iespaido tik daudzos veidos, ka es pat nevarētu tos uzskaitīt,» teica «Lady Gaga». «Viņš ir mans draugs, viņš man ir kā vecāks. Viņš mani uzmana, viņš mani atbalstīja dzīves grūtākajā laikā. Viņš neļauj man ieslīgt depresijā un vienmēr pārliecinās, vai man viss kārtībā.»

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu