Kerbere un Azarenka tiksies «Australian Open» ceturtdaļfinālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vāciete Angelika Kerbere un baltkrieviete Viktorija Azarenka Melburnā sacentīsies Austrālijas atklātā ternisa čempionāta ceturtdaļfinālā, kļuvis zināms pēc abu pirmdienas uzvarām astotdaļfinālā.

Ar septīto numuru izliktā Kerbere ar 6-4, 6-0 pārspēja citu vācieti Anniku Beku, bet Azarenka (14.) ar rezultātu ar 6-2, 6-4 pieveica čehieti Barboru Stricovu.

Vēlāk pirmdien atlikušās ceturtdaļfinālistes noskaidros Jekaterina Makarova (21.) no Krievijas pret Johannu Kontu no Lielbritānijas un amerikāniete Medisona Kīsa (15.) pret ķīnieti Šuau Džanu.

Jau agrāk bija noskaidrots, ka pasaules pirmā rakete Serēna Viljamsa no ASV ceturtdaļfinālā spēlēs pret krievieti Mariju Šarapovu (5.) un poliete Agņeška Radvaņska (4.) pret spānieti Karlu Suaresu Navarro (10.).

Austrālijas atklātais čempionāts risinās cietā jeb hard seguma kortos. Tā kopējais prēmiju fonds ir 44 miljoni Austrālijas dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu