Janvārī neauglības ārstēšanai saziedoti trīs tūkstoši eiro (23)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

 «Turpinot ziedojumu vākšanas kampaņu arī 2016.gadā, lai palīdzētu ģimenēm piepildīt sapni par ilgi gaidīto bērniņu, pilnībā apmaksājot medicīniskās apaugļošanas kursu, janvārī ir saziedoti 3072,75 eiro,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja un idejas autore, komercdirektore.

http://www.egv.lv/lv/contacts/campaign.php

«Bērni ir laimes avots, kas iedvesmo un rada prieku ne tikai saviem vecākiem, bet arī apkārtējiem cilvēkiem – par to pārliecināmies ik dienu, mūsu restorānos apkalpojot simtiem ģimeņu ar bērniem,» atzīst Ieva Salmela, «Hesburger» attīstības direktore Baltijas valstīs. «Tāpēc ikvienai ģimenei novēlam piepildīt sapni par ilgi gaidīto mazuli!»

Neauglības ārstēšanas kampaņa tika uzsākta 2013.gada maijā ar mērķi apzināt un risināt demogrāfijas problēmjautājumus Latvijā, palīdzot tām ģimenēm, kas pašu spēkiem nespēj piepildīt sapni par ilgi gaidīto bērniņu. «Kampaņas galvenais dzinulis viennozīmīgi ir tās rezultāti! Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, trijos gados finansējums pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts 25 ģimenēm, no kurām jau piecās – Rīgā, Zemgalē, Kurzemē un Latgalē – ir sagaidījuši savu ilgi loloto bērniņu,» skaidro L.Vārtukapteine.

Ja arī Tu vēlies palīdzēt finansiāli:

  • ziedo pie kases visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», klīnikā EGV, AS «Veselības centru apvienība» poliklīnikās un atveseļošanas centros, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR un SIA «A & H ALIANSE» (Gaļas Nams) veikalos;

  • zvani 90006282 (maksa par zvanu ir 1,42 eiro) vai

  • veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

www.labudarot.lv

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu