Vudija Allena seriālā piedalīsies popmūzikas dziedātāja Mailija Sairusa (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Režisora Vudija Allena interneta tirdzniecības uzņēmumam «Amazon» veidotajā seriālā piedalīsies popmūzikas dziedātāja Mailija Sairusa.

Dziedātāja to apstiprinājusi savā «Instagram» profilā, norādot, ka ir sajūsmā par iespēju piedalīties Allena pirmajā seriālā.

Sairusa, kura pazīstama gan kā Disneja seriāla «Hanna Montana» zvaigzne, gan kā provokatīva popmūzikas dziedātāja, seriālā filmēsies kopā ar Allenu un Eleinu Meju.

Seriāla, kuru veidos sešas pusstundu garas sērijas, darbība norisināsies pagājušā gadsimta sešdesmito gadu Holivudā. Tā uzņemšana sāksies martā. Seriālam pagaidām gan nav nosaukuma.

Jau ziņots, ka Allens ir nobažījies par seriāla izveidošanu interneta tirdzniecības gigantam «Amazon» un nodēvējis to par katastrofālu kļūdu, jo uzņemt seriālu viņam esot ļoti grūti.

Plānots, ka Allena projekts iznāks nākamgad un būs skatāms «Amazon» video straumēšanas pakalpojumā «Amazon Prime Instant Video». Tas būs pirmais Allena uzņemtais televīzijas seriāls.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu