Aktieris: Deivids Bovijs pretendēja uz lomu «Gredzenu pavēlnieka» filmās (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktieris Dominiks Monagans atklājis, ka šomēnes mūžībā aizgājušais rokmūziķis Deivids Bovijs esot piedalījies filmas «Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks») aktieru atlasē, vēsta laikraksts «The Guardian».

Monagans «Lord of the Rings» triloģijā spēlēja hobitu. Viņš intervijā vietnei «The Huffington Post» sacījis, ka uz lomu kinolentē pretendējis arī Bovijs.

«Es biju devies uz «Hubbard’s», kas ir diezgan slavena Londonas aktieru atlases aģentūra. Es piedalījos «Lord of the Rings» atlasē. Kad tā beidzās, es parunājos ar Džonu Habardu, kurš vadīja atlasi. Viņš uzslavēja mani par paveikto un ieteica pagaidīt dažas minūtes, lai saņemtu atsauksmes no atlases vadītājiem,» atceras aktieris.

«Tā nu es gaidīju pie sekretāra galda. Kamēr gaidīju un lasīju žurnālu, telpā ienāca Deivids Bovijs, parakstījās sarakstā un devās iekšā,» sacīja Monagans. «Es pieņemu, ka viņš pretendēja uz Gendalfa lomu. Es nevaru iedomāties nevienu citu lomu, ko viņš būtu gribējis.»

«Redzēt viņu dzīvē - tas man bija kas īpašs,» teica Monagans.

«Lord of the Rings» filmu režisors Pīters Džeksons iepriekš devis mājienus, ka Bovijs piedalījies atlasē uz elfu vadoņa Elronda lomu. Triloģijā lomu spēlē austrāliešu aktieris Hugo Vīvings.

Kā jau ziņots, Bovijs 8.janvārī 69 gadu vecumā zaudējis pusotru gadu ilgā cīņā ar vēzi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu