Zināmi leģendārā Deivida Bovija mantojuma saņēmēji (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mūziķis Deivids Bovijs atstājis mantojumu apmēram 100 miljonu ASV dolāru vērtībā, vēsta «Page Six». Lielākā daļa mantojuma atstāta viņa sievai Imanai, kā arī bērniem.

Deivida Bovija sieva, somāliešu modele Imana mantojumā saņems pusi no 100 miljonu ASV dolāru lielās bagātības. Bovija bērni, 44 gadus vecais kino režisors Dankans Džonss (Duncan Jones) un viņa 15 gadus vecā meita Aleksandrija Džousa (Alexandria Jones), saņems pārējo mantojuma daļu.

Mediji vēsta, ka divi miljoni ASV dolāru novēlēti arī Bovija asistentei Korīnai Švabai (Corinne Schwab), bet vēl viens miljons ASV dolāru novēlēti Bovija dēla bijušajai auklītei Marionai Skīnei (Marion Skene).

Izdevums «New York Daily News» vēsta, ka Bovija meitas mantojumā ietilpst mūziķa īpašuma Ņujorkas Katskiļu kalnos. Vairākus īpašumus saņems arī Dankans un Imana.

Kā jau ziņots iepriekš, Bovijs svētdien 69 gadu vecumā zaudējis cīņā ar vēzi.

Par atraitni kļuva somāliešu modele Imana, ar kuru Bovijs bija precējies 24 gadus. Bovijam ir pieaudzis dēls Dankans Džonss no iepriekšējās laulības un pusaugu meita Aleksandrija, kas piedzima attiecībās ar Imanu.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu