Atkušņa dēļ slēgtas gandrīz visas slēpošanas trases un kalni (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saistībā ar atkusni patlaban slēgtas gandrīz visas slēpošanas trases un kalni, liecina informācija kalnu un trašu pakalpojumu nodrošinātāju mājaslapās.

Atsevišķu slēpošanas kalnu un trašu pakalpojumu nodrošinātāju sniegtā informācija arī liecina, ka tās trases un kalni, kas slēgtas darbdienās, plāno strādāt šajās brīvdienās, sākot ar piektdienu vai sestdienu. Šo trašu vidū ir arī «Žagarkalns» un «Ozolkalns».

Taču uz nenoteiktu laiku ir slēgts, piemēram, «Milzkalns», «Riekstukalns» un «Egļu kalns».

Kā atzina «Žagarkalna» pārstāvis Vadims Kameņevs, aizvadītajās brīvdienās apmeklētāju skaits ievērojami saruka, salīdzinot ar dažām nedēļās nogalēm iepriekš. Viņš arī atzina, ka, atsākot darbu šonedēļ, apmeklētājiem, visticamāk, būs pieejamas tikai galvenās trases.

Savukārt atvērto trašu un kalnu vidū ir kompleksa «Gaiziņš» Golgāta trase, kas plāno strādāt arī darbdienās. Tāpat darbu turpina arī «Reķu kalns». Saīsinot darba laiku, darbdienās strādās arī «Reiņa trase», kurā atvērta galvenā trase, iesācēju trase, bērnu parks ar mazo kameršļūkšanas trasi un distanču slēpošanas trase.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu