Žerārs Depardjē krievu ražotāja reklāmā tēlo mednieku (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Franču aktieris Žerārs Depardjē jaunā krievu pulksteņu ražotāja «Custos» reklāmā tēlo briežu mednieku.

Reklāmā Depardjē ar šauteni rokās noliecies pār mirušu briedi. «Lai nošautu briedi, vienmēr jābūt laikā. Es paspēju, pateicoties «Custos»,» stāsta Depardjē.

«Bija pienācis viņa laiks,» reklāmā saka aktieris, norādot uz dzīvnieku.

Reklāmas beigās redzama «Custos» produkcija ar saukli «Gods būt krievam».

Kopš Krievijas prezidents Vladimirs Putins Depardjē piešķīra Krievijas pilsonību, aktiera oficiālā dzīvesvietas adrese ir reģistrēta Krievijas Mordvijas reģiona galvaspilsētā Saranskā.

Nodokļus kopš 2012.gada Depardjē maksā Beļģijā, tādā veidā izvairoties no Francijā ieviestā «bagātnieku nodokļa» 75% apmērā no gada ienākumiem virs viena miljona eiro.

Kaismīgais Putina atbalstītājs Depardjē iekļauts Ukrainas «melnajā sarakstā», raksturojot viņu kā «draudus nacionālajai drošībai». Kopš tā laika viņš iesaistījies vairākos kino un reklāmas projektos, kas saistīti ar Krieviju un Padomju Savienību.

Kā jau ziņots iepriekš, Depardjē jaunā franču filmā uzņēmies spēlēt padomju tirānu Josifu Staļinu. Uz franču rakstnieka Žana Daniela Baltasata 2013.gada romānu balstītās filmas nosaukums būs «Le divan de Staline» («Staļina dīvāns»). Kinolentes režisore būs Fanija Ardāna. Maskavas kinostudija «Mosfilm» paziņojusi, ka nodrošināšot tērpus un dekorācijas, taču nepiedalīšoties kā līdzproducente.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu