Krauforde tomēr noraida ziņas par karjeras izbeigšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu supermodele Sindija Krauforde pirmdien noraidījusi medijos izskanējušās ziņas, ka viņa gatavojoties izbeigt modeles karjeru.

Pagājušonedēļ žurnālā «Hemispheres» publicētā intervijā tika iekļauti Kraufordes izteikumi, ka viņa pārtraukšot modeles karjeru pēc 50.dzimšanas dienas, ko svinēs šī gada 20.februārī.

Taču pirmdien sociālajā tīklā «Instagram» viņa norādīja, ka «ne visi virsraksti atklāj visu stāstu».

«Katru gadu es stāstu bērniem, ka izbeigšu modeles karjeru,» skaidro Krauforde. «Mūsu ģimenē tas iegājies kā joks. Taču katru gadu rodas arvien jaunas izdevības, kas mani aizrauj. Taisnība, ka es vēlos vairāk uzmanības veltīt biznesam, draugiem un ģimenei. Tomēr es nenākšu klajā ar nekādiem skaļiem paziņojumiem.»

«Man ļoti paticis darboties šajā industrijā pēdējos 30 gadus. Šajā laikā esmu iemācījusies nekad neteikt nekad,» piebilda modele.

Krauforde bija viena no 80. un 90.gadu slavenākajām modelēm. Viņa demonstrējusi tērpus tādu zīmolu kā «Chanel», «Christian Dior» un «Valentino» modes skatēs.

Pirms 15 gadiem Krauforde izbeidza aktīvu modeles karjeru, taču joprojām nav pametusi modeļu biznesu. Viņa ir modes nama «Balmain» 2016.gada pavasara/vasaras kolekcijas seja līdzās supermodelēm Naomi Kempbelai un Klaudijai Šīferei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu