TV ekrānos atgriežas svētdienas šovs «Es mīlu tevi, Latvija!» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojas pavasaris, tuvojas TV3 lielā svētdienas šova «Es mīlu tevi, Latvija!» 2.sezona, kuras vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam. Savukārt komandu kapteiņu lomās iejutīsies atraktīvā Jana Duļevska un šarmantais Valters Krauze. Šovā tiksies cienītas un mīlētas Latvijas personības, kuras kopā ar komandu kapteiņiem mērosies spēkiem savās zināšanās par mūsu valsti.

Līksmības un jautrības pilnā TV3 rudens šova Es mīlu tevi, Latvija! vadītājs Artūrs Skrastiņš teic: «Šī ir vienreizēja spēle un vienlaikus šovs, ko vēlas redzēt un skatās visas paaudzes. Varu apsolīt, ka 2.sezona spēlei Es mīlu Tevi, Latvija! būs kā lielisks ceļojums cauri Latvijai, ko iesaku piedzīvot ikvienam. Tiekamies svētdienās!»

Jaunās sezonas jaunums

Šova mērķis ir iepazīt Latviju, tāpēc nākamās 12 nedēļas televīzijas pārbaudi savas zināšanas par Latviju. Šovā tiks aplūkotas dažādas tēmas - Latvijas kino un televīzija, pilsētas un to atrašanās vietas, Latvijā nozīmīgas personības. Kā arī kopā mēģināsim atpazīt dziesmas pēc melodijām un baudīsim citus aizraujošus pārbaudījumus. Šosezon gaidāms arī jauninājums – vārdnīcas spēle, kurā tiks pārbaudīts, cik komandas labi pazīst vecvārdus vai reti lietotos vārdus latviešu valodā.

Gaidot jauno sezonu, komandas kapteine Jana Duļevska saka: «Tās ir brīnišķīgas sajūtas, ko sniedz spēle – tā burtiski pārņem savā varā, sniedzot patīkamu satraukumu, azartu un patiesas emocijas! Protams, spēlei vienmēr var cītīgāk gatavoties, pārlapot grāmatas un atsvaidzināt zināšanas par un ap Latviju, tās personībām un vietām, taču rezultātā visu tik un tā nosaka komandas darbs. Un tad var notikt viss iespējamais, un mēs viens otra ietekmē varam gan radīt jaunus faktus, uzskatot par patiesiem, gan nonākt pie īstās un vienīgās pareizās atbildes, gūstot uzvaru. Tāpēc svarīgākais, piedaloties spēlē – nav kauns nezināt, ir kauns izlikties, ka zini! Saviem komandas biedriem novēlu izbaudīt spēli un būt dabiskiem, jo tas piešķir spēlei to neatkārtojamo sirsnības un patiesuma sajūtu!»

Kāds ir pirmās sezonas sastāvs?

Pirmajā raidījumā J.Duļevskas komandas sastāvā būs dziedātāji Emīls Balceris un Aija Andrejeva, kā arī radio ētera personība Andris Freidenfelds. Savukārt V.Krauzes komandā par uzvaru cīnīsies Bez Tabu žurnāliste Baiba Runce, Izklausies redzēts 2.sezonas uzvarētājs, aktieris Kristaps Rasims un dziedātājs Žoržs Siksna. V.Krauze atklāj: «Vērtības nemainās – mēs visi mīlam Latviju, tāpēc esmu gatavs pats uzzināt daudz jauna par Latviju un sacensties ar Janu Duļevsku. Redzēs, kurš šosezon būs labākais...?»

«Es mīlu tevi, Latvija!» pirmais raidījums 21.februārī plkst. 20:00 kanālos TV3 un TVPlay.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu