Bijušais «Ferrari» šefs: Man ir jaunumi par Šūmaheru. Diemžēl, tie nav labi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jaunākās ziņas par F-1 čempiona Mihaēla Šūmahera veselības stāvokli nav labas, paziņojis bijušais «Ferarri» komandas priekšnieks Luka di Montecemolo. 

Kā vēsta «Daily Mail», Šūmahers turpina ārstēties savās mājās Šveicē no gūtajām traumām, kuras viņš guva slēpojot 2013.gada nogalē.

«Jā, man ir ziņas, un diemžēl, tās nav labas,» par Šūmahera veselības stāvokli teica de Montecemolo, atsakoties ko vairāk teikt par Šūmahera veselības stāvokli. «Dzīve ir dīvaina. Viņš bija fantastisks braucējs, un viņa «Ferrari» karjerā viņam bija tikai viena avārija. Viņš bija lielisks braucējs un mums bija ļoti labas attiecības. Bija liels prieks, ka arī mūsu bērniem bija daudz kopīgu interešu. Diemžēl šis negadījums kalnos viņu salauza,» teica Montecemolo.

2014.gada novembrī Šūmahera draugs un bijušais sacīkšu braucējs Filipe Štraifs medijiem atklāja, ka Šūmahers nespēj runāt, un viņam ir problēmas ar atmiņu. «Viņam it kā paliek labāk, bet tas drīzāk ir relatīvs jēdziens. Patiesībā viss ir sarežģīti. Viņš nespēj runāt, un uz mūžu paliks ratiņkrēslā. Viņam ir ļoti nopietnas problēmas ar runāšanu un atmiņu,» teica Štreifs.

2013. gadā Mihaels Šūmahers cieta smagā slēpošanas negadījumā, būtiski traumējot sportista veselības stāvokli. Pēc traģēdijas Šūmaheram medicīniski tika izraisīta koma, lai saglabātu viņa stāvokli stabilu. Pēc tam viņš tika pārvests uz mājām Šveicē, kur norisinās viņa tālāka ārstēšanās. Rehabilitācijas process ir ļoti dārgs, medicīnisko aprūpi sportistam nodrošina 15 cilvēki. Ziņojumos apgalvots, ka nedēļā Šumaheru ģimene tērē 140 000 eiro par ārstēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu