«Aukstās modes izpārdošana» Kalnciema kvartālā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. februārī Kalnciema kvartāls aicina uz «Aukstās modes izpārdošanu» – dienu, kad Kalnciema kvartāla teritorijā un mājīgajā Vīnu veikala zālē atkal satiksies vietējie modes dizaineri un mākslinieki, izpārdodot ziemas kolekcijas apģērbus, aksesuārus un apavus.

Domās atvadoties no ziemas un aizejošās gadsimta zvaigznes, visas dienas garumā atskaņosim Deivida Bovija dziesmas, vērosim skatlogu modes dejas performanci, izpārdosim ziemas kolekcijas, piedāvāsim sildošas akcijas, atlaides vai īpašos piedāvājumus ziemas sezonas apģērbiem, apaviem un aksesuāriem.

Aukstās modes izpārdošanas dienā 2016. gada 13. februārī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāls atvadīsies no pēdējām ziemas paliekām un gatavosies pavasarim kopā ar tādiem LV zīmoliem kā «Sin on the Beach», «Walt Mizo», «Malvine.lv», «Krista Elsta Knitwear», «Black Swan Riga», «Colorfall», «ZĪLE», «Buduart», «Rasma Puspure jewelry», «Una Mikuda», «YAYOI», «3 wind knots», «Zigzagfactory», «PetraLV» un vēl daudziem citiem tirgotājiem, kas tirdziņa apmeklētājiem piedāvās savu produkciju par īpašām izpārdošanas cenām un ar atlaidēm.

Aukstās modes izpārdošana norisināsies gan omulīgajās Vīna veikala iekštelpās, gan visa Kalnciema kvartāla teritorijā!

Gaidāms arī pārsteigums: plkst. 12.00, 12.20 un 12.40 «Spotlight Dance» dejas Izstāžu galerijas skatlogos. Nenokavējiet sākumu – plkst. 12.00 būs vērojama modes deja ar vietējo dizaineru apģērbu uznācienu!

Par aktīvu un radošu darbošanos bērniem būs parūpējusies Cepamrotu darbnīca. Darbnīcā «Iepriecini sirsniņu» bērni varēs izgatavot gaismcaurlaidīgus, logā iekarināmus piekariņus gaidāmo sirsniņsvētku noskaņās.

13. februāra Aukstās modes izpārdošana būs vienīgais sezonas modes tirgus. Nākamais sekos tikai 2016. gada 4. jūnijā: lielā modes un dizaina diena vasaras sezonai.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Ieeja – bez maksas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu