Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/28/11073305t1h3e25.jpg)
Pagatavošana:
Mērcei:
- 1 tējkarote samaltu ķiploku
- 1,5 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 ēdamkarotes rīsu etiķis
- 1,5 ēdamkarotes medus
- šķipsniņa sausa malta ingvera
Salātiem:
- 500g vārīta vista fileja
- 2 vidēja lieluma paprikas
- 3 sasmalcināti burkāni
- 1 iepakojums trīskrāsaino kāpostu salātu
- 2 tējkarotes koriandra
- 3 sasmalcināti sīpoli
- 1 ēdamkarote sezama sēklas
Pagatavošana:
Samaisa kopā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas. Uzvāra vistas fileju un atsevišķā traukā sagriež salātiem nepieciešamo. Visu samaisa kopā. Virs salātiem uzber sezama sēklas un sīpolus. Ja vēlas, var pievienot arī grauzdētas mandeles.
Pasniegt uzreiz vai arī atstāt ledusskapī uz stundu.