Foto: Džordža Klūnija sieva valdzina Berlīnes kinofestivālā (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

11.februārī Vācijā tika atklāts 66. Berlīnes kinofestivāls. Svinīgais pasākums tika atklāts ar brāļu Džoela un Ītena Koenu filmu «Hail,Cezar!», kurā piedalās arī aktieris Džordžs Klūnijs. Viņš kopā ar burvīgo sievu Amalu Klūniju bija ieradies uz festivāla atklāšanu. Klūnija sieva uz kinofestivālu ieradās melni spīguļojošā kleitā ar caurspīdīgiem un kupliem tilla svārkiem. Ieskaties fotogalerijā!

«Oskaroto» režisoru jaunākajā kinolentē atspoguļots Holivudas «zelta laikmets». Tajā spēlē aktieri Džordžs Klūnijs, Džošs Brolins, Ralfs Fainss, Skārleta Johansone, Tilda Svintone un Čenings Tatums.

Tā ir otrā reize, kad Berlīnes kinofestivāls atklāts ar brāļu Koenu filmu. 2011.gadā festivāls sākās ar Koenu dramatisko vesternu «True Grit» («Īstenā drošsirdība»).

Pasākumu apmeklēja tādas kino industrijas zvaigznes kā Spaiks Lī, Džuliana Mūra, Kolins Fērts, Kirstena Dansta un Nikola Kidmena.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu