Dons veselības problēmu dēļ atceļ koncertu (84)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

13. februārī ar pirmo koncertu Lielbritānijā, Anglijas pilsētā Lesterā, bija paredzēta Latvijā pazīstamā popmūziķa un iemīļotā dziedātāja Dona uzstāšanās. Tomēr, lielāko pasākumu latviešiem Anglijā organizatori «Bērzes Strazdi» ir spiesti paziņot, ka no viņiem neatkarīgu apstākļu dēļ, 13. februārī plānotā Dona uzstāšanās organizācijas 4 gadu jubilejas svinību pasākumā nenotiks, mūziķa veselības problēmu dēļ. 

«Esam apbēdināti, ka diemžēl veselības dēļ jāatceļ Dona plānotais koncerts. Ceram uz sapratni un iespēju tikties ar mūsu klausītājiem jau drīzumā», teikts oficiālajā mūziķa menedžmenta paziņojumā.

Sociālās vietnes «Instagram» profilā Dons publicējis foto, kā arī ziņu, ka saslimis ar gripu.

 

Sveika gripa!✌?️

A photo posted by Dons (@dons_lv) on

«Bērzes Strazdi» organizācija, kura allaž ir cienījusi savus viesmāksliniekus, un vēl vairāk uzticamos pasākumu apmeklētājus un fanus, sakarā ar mūziķa menedžmenta paziņojumu par Dona veselības problēmām, nolēma tomēr gaidāmo pasākumu neatcelt. 

Pasākumā apmeklētājus bez vienmēr atraktīvās «Bērzes Strazdi» komandas priecēs DJ Vento un Anglijas latviešu vidū superpopulārie kaverversiju virtuozi «Mazie Rakari». 

Komentāri (84)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu