Ņemcova meita apsūdz Putinu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pirms gada nogalinātā Krievijas opozicionāra Borisa Ņemcova meita Žanna sniegusi interviju spāņu avīzei «El Mundo», kurā apsūdzējusi Vladimiru Putinu tajā, ka viņa vainas dēļ joprojām nav atrasti politiķa slepkavas, vēsta «newsru.com».

«Es vairākas reizes vērsos ar lūgumu nopratināt Kadirovu. Krievija patlaban ir bandītu valsts. Putins atbalstīja šo noziedzīgo uzvedību, atbalstīja Kadirovu, paziņojot, ka viņš efektīvi vada Čečeniju,» intervijā sacījusi Ņemcova.

Pēc viņas domām, katrs cilvēks, kurš dzīvo Krievijā, faktiski esot ieslodzītais. Iedzīvotāji, izjūtot propagandas spiedienu, kas liedz iespēju patstāvīgi spriest. Tieši šī iemesla dēļ pēc Ņemcovas domām esot jārīkojas un «jāmaina sistēma».

«Es zinu, ka valdība dara visu, lai palēlinātu izmeklēšanu. Putins sacīja, ka pats personīgi atbildēs par izmeklēšanas gaitu, un lūk – rezultātu nav. Viss tikai tāpēc, ka Putins to nevēlējās,» sacījusi Ņemcova.

Kā atgādina izdevums, Ņemcova pameta Krieviju maijā, pēc tam, kad saņēmusi draudus.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu