Šūmahera menedžere pārtrauc ilgstošo klusēšanu par sportistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mihaela Šūmahera menedžere Sabīne Kema pēc ilgstošas klusēšanas sniegusi jaunu informāciju par sportista veselības stāvokli.

«Cerams, ka F1 leģenda kādu dienu būs atkal kopā ar mums,» otrdienas paziņojumā sacījusi Kema.

Kema ar šo cerību nāca klajā izstādes par Šūmaheru atklāšanā Marburgā, Vācijā.

«Viņš ir panākumiem bagātākais autosacīkšu braucējs autosporta vēsturē un dažkārt, tādās dienās, kā šī, ir labi par to atgādināt. Protams, Mihaela nav šeit, un mums viņa pietrūkst. Mēs zinām, kas noticis, un mēs to nespējam mainīt. Mums tas jāpieņem, un es ceru, ka ar mūsu rūpēm un gādību kādu dienu viņš atkal būs kopā ar mums.Autosacīkstes bija viņa dzīve, un neviens tik ļoti negribētu šodien būt šeit, kā viņš,» sacīja Kema.

Nesen bijušais «Ferarri» komandas priekšnieks Luka di Montecemolo paziņoja, ka ziņas par Šūmahera veselības stāvokli nav labas.

«Jā, man ir ziņas, un diemžēl, tās nav labas,» par Šūmahera veselības stāvokli teica de Montecemolo, atsakoties ko vairāk teikt par Šūmahera veselības stāvokli. «Dzīve ir dīvaina. Viņš bija fantastisks braucējs, un viņa «Ferrari» karjerā viņam bija tikai viena avārija. Viņš bija lielisks braucējs un mums bija ļoti labas attiecības. Bija liels prieks, ka arī mūsu bērniem bija daudz kopīgu interešu. Diemžēl šis negadījums kalnos viņu salauza,» teica Montecemolo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu