Polu Makartniju neielaiž «Grammy» ballītē (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Eksbītls» Pols Makartnijs nav ielaists amerikāņu repera «Tyga» rīkotājā ballītē pēc «Grammy» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas.

Slavenību tenku vietnē TMZ ievietotajā video redzams, kā slavenais mūziķis cenšas iekļūt «Argyle» naktsklubā ar sievu Nensiju Ševelu, rokgrupas «Foo Fighters» bundzinieku Teiloru Hokinsu un pērn «Grammy» balvu par labāko albumu ieguvušo dziedātāju Beku.

«Cik slavenākiem mums vēl ir jākļūst?» jokoja 73 gadus vecais Makartnijs. «Mums vajag sacerēt jaunu hitu! Sāciet pie tā strādāt!»

Makartnijs savas karjeras laikā ieguvis 20 «Grammy» apbalvojumus.

Durvju sargi divas reizes neielaida kompāniju naktsklubā, tāpēc viņi atgriezās ierakstu kompānijas «Republic Records» ballītē netālu esošajā «Hyde» klubā.

Pēc «Grammy» balvu pasniegšanas tika rīkotas vairākas slavenību ballītes.

Policija lika pārtraukt kanādiešu dziedātāja «The Weeknd» sarīkoto pasākumu Beverlihilsā ar aptuveni 1000 viesiem, jo kaimiņu sūdzējās par troksni. Mūziķis piekrita pārtraukt pasākumu, taču viesi izklīda tikai pēc aptuveni trim stundām.

«The Weeknd» ceremonijā saņēma divus apbalvojumus kategorijās «Labākais R&B izpildījums» un «Labākais mūsdienu urbānās mūzikas albums».

«Grammy» ceremonijā visvairāk balvu ieguva amerikāņu dziedātāja Teilora Svifta un reperis Kendriks Lamars.

Jau vēstīts, ka arī Latvijas diriģents Andris Nelsons saņēmis prestižo «Grammy» balvu par viņa vadībā ierakstītu Bostonas Simfoniskā orķestra atskaņojumu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu