«Grammy» noskatījies mazākais cilvēku skaits septiņu gadu laikā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Grammy» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija piesaistījusi mazāko skatītāju auditoriju kopš 2009.gada.

«Grammy» translāciju televīzijā vēroja 24,95 miljoni cilvēku, no kuriem nepilni desmit miljoni bija 18 līdz 49 gadu vecuma grupā, kas visvairāk piesaista reklāmdevējus, otrdien paziņoja televīzijas kanāls CBS.

Pagājušogad «Grammy» ceremoniju noskatījās 25,3 miljoni cilvēku.

2009.gadā «Grammy» ceremonijas skatītāju auditorija bija 19,1 miljons cilvēku.

Taču CBS norāda, ka «Grammy» ceremonija esot sezonas visvairāk skatītais izklaides industrijas pasākums. Starp tiem netiek ieskaitīti tādi sporta pasākumi kā «Super Bowl» izcīņa, ko šomēnes pie televizora ekrāniem noskatījās 112 miljoni cilvēku.

Februāra beigās norisināsies ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu ceremonija, ko pagājušogad televīzijā noskatījās 26 miljoni amerikāņu. Šogad apbalvošanas ceremoniju demonstrēs telekanāls ABC.

Pirmdienas vakarā tika publicēti 17,2 miljoni tvītu par «Grammy» ceremoniju. Tviterī visvairāk apspriestie brīži bija britu dziedātāja Eda Šīrana uzvara kategorijā «Labākā dziesma» un amerikāņu hiphopa izpildītāja Kendrika Lamara uzstāšanās.

Tikmēr sociālajā tīklā «Facebook» tika publicēti vairāk nekā 50 miljoni ziņojumu no 21 miljona lietotāju. Vislielāko uzmanību izpelnījās amerikāņu dziedātājas «Lady Gaga» uzstāšanās par godu mūžībā aizgājušajam britu rokmūziķim Deividam Bovijam.

Attēlu aplikācijā «Instagram» 15 miljoni lietotāju publicēja 53 miljonus ar «Grammy» ceremoniju saistītu fotogrāfiju, bet amerikāņu dziedātāju Teiloras Sviftas un Selēnas Gomesas pašbildi ar «man patīk» atzīmēja 2,1 miljons fanu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu