Tests: <i>Philips ProCare</i> un trīs dāmas - kurš kuru? (1)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arturs Krūmiņš

Ja saka, ka skaistums izglābs pasauli, tad lokaini mati noteikti būs šī mirkļa spēcīgākais ierocis! Tomēr viens ir priecēt acis, otrs šo matu rotu realizēt, kas bieži vien ir laikietilpīgi, sarežģīti un nebūt nenāk par labu matu veselībai. Iespējams, laiks revolūcijai, jo skaistumkopšanas tirgū parādījies jauns produkts, ar kura palīdzību mājas apstākļos un ekonomējot laiku, tu pati sev vari radīt perfektas lokas! «Egoiste» nespēja valdīt savu interesi, tāpēc, mēs trīs lēdijas: Daiga, Gerda un Santa, piekritām šo produktu «Philips ProCare» izmēģināt.

 

3 galvenie iemesli, kāpēc mūs interesēja testēt Philips ProCare automātisko lokveidi

Philips ProCare Auto Curler ir profesionāla līmeņa lokveidis, kas paredzēts ērtai un drošai lietošanai mājas apstākļos.

Kāpēc mūs Philips ProCare lokveidi uzrunāja, lai testētu?

1. Tāpēc, ka to lietot ir ērti! Jebkur!

Lokveiža 2 metrus garo un parocīgo vadu ievieto kontaktligzdā. Nospied ieslēgšanas/izslēgšanas pogu un 30 sekunžu laikā lokveidis būs gatavs Tavus matus padarīt vēl skaistākus – nevainojami lokainus. Philips ProCare automātiskā lokveiža ergonomiskais dizains rūpējas par tā vieglumu, ļaujot veidot vienādi perfektas lokas visas galvas apjomā, pat ierasti grūti aizsniedzamajā pakausī.

Kā pareizi lietot Philips ProCare automātisko lokveidi?

2. Tas piedāvā tik daudz iespēju mājas apstākļos...

Atkarībā no sava noskaņojuma vai gaidāmā notikuma (teātra apmeklējums, ballīte vai vienkārši skaista ikdiena), izvēlies vienu no 3 loku veidošanas virzieniem – pa kreisi, pa labi vai pamīšus. Kad tas izdarīts, iestati kādu no piedāvātajiem 3 siltuma un 3 laika veidiem. Ar lielāku temperatūras un laika attiecību lokas būs izteiksmīgākas un noturīgākas, savukārt ar zemāku iegūsi maigākas noskaņas viļņainumu savos matos, bet par asimetriju un rotaļu iespējām tikmēr parūpēsies maināmie loku veidošanas virzieni – pa kreisi, pa labu un pamīšus.

2. Tas nav matiem kaitīgs.

Par drošību rūpējas siltumu izolējošais nodalījums, kas paredzēts apdedzināšanās riska novēršanai ieveidošanas laikā.

 

Daiga:vieglas lokas matu galos bija pat nākamās dienas rītā...

Daigas mati

Uzskatu, ka man ir nepaklausīgi mati, kas grūti padodas jebkādai ieveidošanai vai skruļļošanai. Matu struktūra ir slidena, tāpēc salokot vai sačirkot matus man ir visai liela problēma. Protams, kā jau jebkurai sievietei, man arī nereti uznāk karsta vēlme pēc lokainiem matiem, tad zinu, ka šī kaprīze man aizņems ne mazāk kā divas stundas.

Daigas komentārs par Philips ProCare

Aplūkojot matu lokotāju, no sākuma nesapratu, kā tas īsti darbosies un spēs radīt matu lokas, tomēr noskatoties pamācību video, roka tā vien stiepās pamēģināt. Tas izskatījās tik vienkārši!

Tomēr, apzinoties to, ka mati man ir īpaši kaprīzi, lielas cerības uz ātru un skaistu rezultātu neliku.

Iepriecināja, ka produktam līdzi nāca šķipsnu dalītājs, kas man viegli «iemācīja» atdalīt pareiza biezuma šķipsnu ieveidošanai.

Jāsaka, ka šis matu veidotājs diezgan viegli ieveido manus matus, nebiju paredzējusi, ka fiksācija neizmantojot ne matu laku, ne veidošanas putas veidošanā būs tik izteiksmīga. Turklāt efekts saglabājās visu dienu! No sākuma lokas ir ļoti izteiksmīgas, ar laiku nosēžas, bet nepavisam nenoplok. Vakarpusē izķemmēju matus ar matu suku un lokas matos saglabājās vakarā. Vieglas lokas matu galos bija pat nākamās dienas rītā.

Mans ieteikums lietotājām

Brīdī, kad frizūra sāk izjukt, kas ir pēc aptuveni 6-7 stundu nēsāšanas- nebaidīties matus izķemmēt, tādi gan tiks zaudēts izteiksmīgo loku efekts, bet tiks iegūts dabīgu, simpātisku cirtu efekts, plus- mati saglabā dabisko kuplumu!

 

Gerda: mazliet baida atkarība no šī brīnuma!

Gerdas mati

Lai gan nekad neesmu dabai pārmetusi, ka tā man sniegusi kuplus un viļņainus matus, atzīšu, ka nereti, kā jau jau vairumam sieviešu, man domās pazib kāds no nepiepildītiem sapņiem par lokainiem, dīvas cienīgiem matiem. Jā, un, kāpēc ne katru dienu? Rudmate es esmu jau gandrīz desmit gadus, taču to panāku, regulāri krāsojot matus, kas protams, dara savu un mati ir pasausi galos. Arī tas, ka matu struktūra ir nedaudz lokaina, dara tos pateicīgus ieveidošanai un lokošanai.

Kāpēc mani ieinteresēja šis produkts? Darbs, sabiedriskā dzīve un ģimene liek man atrasties patstāvīgā kustībā un ne vienmēr man ir laiks laiskoties skaistumnkopšanas salonā.

Tāpēc man ir būtiski labu rezultātu sasniegt pēc iespējas vieglākā un ātrākā ceļā!

Gerdas komentārs par Philips ProCare

Kā jau nopratāt, mani īpaši neuztrauca fakts, ka rezultāts neizdosies, jo mati man ieveidojas vienmēr. Tā kā zinu, ka lokas būs!

Vairāk es vēlējos eksperimentēt ar pašu procesu un laiku, ko tas man aizņems.

Jau sākot procesu, nopriecājos, ka lokveidim ir garšs vads - it kā sīkums, bet šādi es varēju tikt līdz vietai, kur man veidot matus ir patiešām ērti. Nākamais plus - aparāts patiešām ātri uzsilst un, piedāvā tev trīs variantus: nāras cienīgas ūdens lokas; Keitas Midltones valdzinošās lokas un arī klasiskas princešu lokas, ar kurām pēc tam vari variēt - tas ķemmējot, piemēram, pastiepjot.

Laiks notestēt vai pamācības video atbilst realitātei - vai šis aparāts patiešām spēs pats, automātiski salokot šķipsnu, ko esmu tajā ievadījusi. Slēdzam pogu un....tas notiek! Nogaidu pāris sekundes, par kurām vēsta speciāls signāls, tad aparāts atlaiž matu un no tā izvijas perfekti ieveidota loka. Protams, ātrais un gaidītais rezultāts liek turpināt un, malziet, neapdomīgi rīkojoties (neatdalot precīzas šķipsnas biezumu, ko tev palīdz komplektā esošais rīks), lokveidis saķer matu šķipsnu. Es pat nepaspēju attapties, kad tas pats atslēdz elektrību, lai nededzina matus un momentāli atlaiž tos. Pēc šī gadījuma ilgi skatījos uz aparātu ar jautājumu - vai tiešām?

Kopumā rezultāts mani iepriecina. Vēl vairāk, ka dodoties uz sporta treniņu, kurā matus saņēmu copē, tos atlaižot, lokas vēl aizvien bija. Un tas, ka biju dušā un pat neilgi pirtī, nelika matiem iztaisnoties.

Cik ilgu laiku tas man prasīja? Pirmajā reizē 30 - 45 minūtes, taču ar katru reizi ātrāk. Līdz šobrīd jau 12 - 15 minūtēs varu radīt ikdienas matu sakārtojumu. Ko lai saka, mani tikai mazliet baida atkarība no šīs ierīces :)

Mans ieteikums lietotājām

Izmēģini lokveidi dažādās situācijās: gan ar fiksācijas līdzekli, gan bez. Pamēgini rūpīgi arī visus režīmus, jo ne vienmēr tev vajag intensīvāko, lai būtu maksimāls efekts. Spēlējies arī ar ieveidošanas virzieniem, kurus tev piedāvā lokveidis. Atklāj sev arī daudzus jaunus matu sakārtojumus, jo ar lokām un pāris matu adatām tu spēj radīt kino aktrises cienīgu vakara frizūru.

Tomēr noteikti kārtīgi iepazīsties ar lietošanas pamācību, zinot, cik, mēs sievietes esam nepacietīgas un brīžam nedaudz vieglprātīgas, vērtīgāk būs, ja zināsi, ko dari un, ko darīt, ja kas nenotiek kā parasti.

 

Santa: matu sakārtojums turējās 3 dienas nelietojot matu putas

Santas mati

Neskatoties uz biežo matu balināšanu, mani ir ļoti biezi mati. Tā kā tie tiek regulāri ķīmiski apstrādāti, mati tomēr ir ļoti paklausīgi. Varu viņus gan lokot, gan taisnot, frizūra saglabāsies ilglaicīgi. Ikdienā parasti pēc katras mazgāšanas matus vai nu taisnoju, vai lokoju.

Santas komentārs par Philips ProCare

Pirmais iespaids ieraugot aparātu- likās neuzticams, jo mulsināja tas veids, kā viņš ierauj matu šķipsnu. Bet, tā kā aparātā liku tikai norādīto sķipsnu biezumu, tad nekādi ekscesi nenotika. Savus biezos matus salokoju ~ stundas laikā. Patika tas, ka visas lokas ir vienāda lieluma un ilgnoturīgas.

Matu sakārtojums turējās 3 dienas nelietojot matu putas.

Bieži balinot matus, sekoju līdzi, lai ati ikdienā netiktu vēl vairāk bojāti. Philips ProCare režīmus varu regulēt, tādejādi neuztraucos, ka viņus dedzinu vai nodaru kā savādāk viņiem pāri.

Mans ieteikums lietotājām

Ja ir paredzeta ballīte vairāku dienu garumā- šis ir lielisks veids kā izskatīties satriecošis arī otrajā dienā, jo lokas turas ilgi.

Un viņas izķemmējot rodas jaunas frizūras efekts!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu