Notiks jauns internacionāls deju projekts «First Ghetto Arena»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. februārī Latvijas ekskluzīvajā klubā «FIRST Dacha» norisināsies internacionāls ielu deju pasākums «FIRST Ghetto Arena». Deju cīņām jau ir pieteikušies dalībnieki no tādam valstīm kā- Lietuva, Igaunija, Balkrievija, Polija un Kreivija. 

Pasākuma galvenie organizatori ir «Ghetto Dance», kas ir viena no labākajām ielu deju studijām Latvijā. Organizatori ir padomājuši par aizraujošu deju cīņu norisi - dejotāju komandai ir jāsagatavo 3 minūšu šovs/performance, žūrijai no tā izvērtējot, kuras būs 8 labākās komandas, kas satiksies ceturtdaļfinālā «All Style Battles».

Komandas vērtēs savas jomas profesionāļi: Renat Izmailov no komandas «What The Flock»(Krievija), Jevgenijs Barishev no komandas «X Vibes»(Kreivija) un viens no televīzijas šova «Tanci» dalībniekiem - Vladimirs Gudim.

Deju priekšnesumus būs aizraujoši apmeklēt gan bērniem, gan viņu vecākiem. Konkursa atlases kārtas sāksies 17:00 un 19:30 ieeja skatītājiem. Bērniem līdz 12 gadiem ieeja bezmaksas.

Pēc konkursa, klubā «First Dacha» uzstāsies īpašie viesi, Krievijas popgrupa «Ivanushki International».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu