8 iedvesmojoši Sindijas Kraufordes citāti (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien supermodelei Sindijai Kraufordai (Cindy Crawford) paliek 50 gadi. Par godu viņas apaļajai jubilejai esam apkopojuši 8labākos citātus.

Šobrīd supermodele ir precējusies ar biznesmeni un bijušo modeli Rendiju Gerbery (Randy Gerber). Modelei ir divi bērni. Savas karjeras laikā Krauforda strādājusi kā viena no veiksmīgākajām modelēm pasaulē un bijusi redzama uz vairākiem simtiem dažādu žurnālu vākiem.

Par godu Kraufordes 50. dzimšanas dienai, esam apkopojuši astoņus viņas iedvesmojošākos citātus.

  1. Pat es no rītiem nepieceļos, izskatoties kā Sindija Krauforde.
  2. Seja, kāda tev ir 25 gadu vecumā, ir seja, ko tev dāvājis Dievs, bet seja, kāda tev ir 50 gadu vecumā, ir seja, ko esi nopelnījusi.
  3. Dažreiz es pieceļos ļoti agri no rīta un, kamēr mājās vēl ir klusums, izbaudu tasi tējas pirms sākas trakošana. Citreiz es dodos pastaigā gar pludmali. Mieru ir iespējams rast dažās minūtēs.
  4. Nav tā, ka es neticu, ka tev var būt viss: Es ticu, ka tev var būt viss, tikai ne vienā un tajā pašā laikā.
  5. Man nav jāmēģina būt perfektai it visā.
  6. Mūsu seksa dzīve tika sabojāta uzreiz pēc pirmā mazuļa nākšanas pasaulē. Mēs nevaram būt spontāni, jo nevēlamies, lai mūs dzirdētu auklīte. Mēs nevaram klaigāt, kā mēdzām to darīt.
  7. Vērot, kā tavs vīrs pārtop par tēvu, ir ļoti seksīgi un burvīgi.
  8. Man patīk strādāt. Pašcieņa un apmierinātība, kuru gūstu no strādāšanas, padara mani par labāku personu, kas savukārt padara mani par labāku mammu.
Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu