Grupas «Pērkons» mūziķim Kulakovam ārsti izglābuši dzīvību (221)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Viens no pašmāju grupas «Pērkons» dalībniekiem Juris Kulakovs nesen kā hospitalizēts. Slimnīcā viņam konstatēta smaga saindēšanās, vēsta portāls «Kas Jauns».

Mūziķis skaidro, ka liktenīgajā vakarā, kad viņš nogādāts slimnīcā, bijis gatavs spēlēt koncertu, tomēr viņa seja izskatījusies dzeltena, bet acis - oranžā krāsā. Ieraugot Kulakovu, uz slimnīcu viņu aizvedusi dzīvesbiedre. Vēlāk konstatēts, ka mūziķim ir toksisks hepatīts jeb smaga saindēšanās.

«Man tās bija sekas jau esošām problēmām ar aknām, kas ir daudz cietušas, un visu pastiprināja tas, ka laikam biju arī par daudz iedzēris,» teic mūziķis, atklājot, ka slimnīcā pavadījis divas nedēļas.

Kulakovam jau pirms kāda laika tika diagnosticēta aknu ciroze, taču atmest dzeršanu viņam līdz šim nebija izdevies. Arī agrāk viņš centies tikt galā ar šo atkarību.

Mūziķis skaidro, ka šobrīd viņam ir dota otra iespēja. Alkoholu lietot viņš kategoriski nevar, jo citādāk draudot nāves spriedums.

Komentāri (221)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu