Kanje Vesta jaunais albums neiekļūst mūzikas topos (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu repera Kanje Vesta jaunākais albums «The Life Of Pablo» nav iekļuvis Lielbritānijas un ASV mūzikas topos, jo kompānija «Tidal» atsakās izpaust tā straumēšanas datus.

Vesta septītais albums iznāca tikai amerikāņu repera «Jay Z» dibinātajā straumēšanas pakalpojumā «Tidal», kur to neilgu laiku varēja lejupielādēt.

Mūzikas žurnāls «Billboard», kas apkopo ASV mūzikas topus, skaidro, ka neesot saņēmis datus par to, cik reizes albums atskaņots.

»«Billboard» saņēma informāciju, ka «Tidal» pašlaik neatklājot kompānijai «Nielsen Music» Kanjes albuma dziesmu straumēšanas datus,» sacīja žurnāla pārstāvis. «Tāpēc šī albuma straumēšana pakalpojumā «Tidal» pagaidām netiek atspoguļota «Billboard» topā.»

Vesta jaunākais albums pēc iznākšanas «Tidal» tika ievietots pirātiskajās vietnēs, kur tas lejupielādēts vairāk nekā pusmiljonu reižu.

Vests paziņojis, ka albums būšot pieejams tikai un vienīgi «Tidal» pakalpojumā.

Ierakstā «The Life Of Pablo» piedalās tādi mūziķi kā Riana, «The Weeknd», Frenks Oušens, Kriss Brauns un Kendriks Lamars.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu