Grupas «The Cranberries» soliste izvairās no cietumsoda (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Īru rokgrupas «The Cranberries» solistei Doloresai O’Riordanai likts ziedot labdarībai 6000 eiro, lai izvairītos no cietumsoda par uzbrukumu lidmašīnas stjuartei un policistiem.

Kā jau ziņots iepriekš, 2014.gada novembrī dziedātāja lidojumā no ASV uz Īriju uzbruka lidmašīnas stjuartei. Kad lidmašīna nolaidās Šenonā, Īrijā, to sagaidīja policija. O'Riordana uzbruka arī vienam no policistiem.

Pēc aizturēšanas O’Riordana klāstīja policistiem, ka esot «ikona» un «Limerikas karaliene».

Pagājušā gada nogalē viņa atzina vainu trijos apsūdzības punktos par uzbrukumu, kā arī pretošanos policijai.

Neilgi pēc notikušā viņai tika diagnosticēti bipolārie traucējumi. Ārsti atzina, ka tolaik viņa piedzīvojusi mānijas epizodi. Tiesnesis trešdien norādīja, ka tamdēļ nebūtu godīgi piemērot O’Riordanai cietumsodu.

Viņš pieņēma dziedātājas skaidrojumu, ka viņa neatceroties notikušo un tā laikā esot cietusi no «ļoti smagas medicīniskas slimības, kas aizēnoja spriestspēju».

Tiesnesis lika ziedot naudas summu labdarības organizācijai, kas palīdz cietumniekiem sagatavoties dzīvei pēc atbrīvošanas.

Rokgrupa «The Cranberries» bija starp 90.gadu lielākajām mūzikas zvaigznēm. Tās pazīstamākie hiti ir «Zombie», «Linger» un «Ode to My Family».

Grupa izjuka 2003.gadā, bet 2009.gadā no jauna apvienojās.

Visā pasaulē pārdoti aptuveni 40 miljoni «The Cranberries» ierakstu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu