«Summer Sound» festivāls izziņo pirmos māksliniekus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras košākais festivāls «LMT Summer Sound» šogad norisināsies jūlija pēdējā nedēļas nogalē, 29. - 30.jūlijā, un festivāla pirmo izziņoto mākslinieku sarakstā ir King Charles, «Lost Frequencies», «Milky Chance», Ozols, «Bermudu Divstūris», «Dzelzs Vilks» un citi mākslinieki. 

Šis būs jau sestais gads, kad Liepājas pludmalē norisināsies «LMT Summer Sound» festivāls, kurš vienkopus pulcēs vairākus desmitus tūkstošus apmeklētāju un piedāvās ne tikai daudzveidīgu muzikālo programmu, bet arī plašu aktivitāšu un izklaides iespēju klāstu. Ņemot vērā nelabvēlīgos laika apstākļus iepriekšējos gados, festivāla norises datumi tiek mainīti un šogad tas notiks 29. - 30.jūlijā.

Festivāla galveno mākslinieku vidū ir britu alternatīvās, indie un folkroka skatuves pārstāvis - ekstravagantais Kings Čārlzs (King Charles). Šovasar Latvijā iemīļotais mūziķis atgriezīsies ar nupat klajā laisto otro studijas albumu, kā arī saviem lielākajiem hītiem. Uz festivāla skatuves sagaidīsim arī vienu no Beļģijas mūzikas scēnas pēdējā laika spožākajiem atklājumiem - jauno elektroniskās mūzikas talantu «Lost Frequencies». Ar hitiem «Are You With Me» un «Reality» daudzsološais dīdžejs kļuvis par pirmo beļģu mūziķi, kuram izdevies iekarot britu topu virsotnes un šobrīd ir viens no gaidītākajiem māksliniekiem vairākos Eiropas un pasaules festivālos. «LMT Summer Sound» uzstāsies arī divu puišu duets no Vācijas – «Milky Chance», kuri mūzikas topu virsotnē savulaik nokļuva ar regeja un folkmūzikas toņos ieturēto dziesmu «Stolen Dance».

No latviešu mūziķu saraksta kā pirmie tiek paziņoti - Latvijas hiphopa leģenda un veiksmīgu atgriešanos repa lauciņā piedzīvojušais reperis Ozols, ballīšu mūzikas karaļi «Bermudu Divstūris», nesen jaunu albumu izdevusī rokgrupa «Dzelzs Vilks», grupa ar 25 gadus senu vēsturi - Linga, kā arī Intars Busulis & «Abonementa Orķestris», enerģiskā un dzīvespriecīgā Aija Andrejeva un grupa «Rīgas Modes». Festivāla mākslinieku programma tiks papildināta jau pavisam drīz.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu