Kailija Minoga iebilst pret Kailijas Dženeres pieteikumu uz preču zīmi (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu dziedātāja Kailija Minoga iebildusi pret realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigznes Kailijas Dženeres mēģinājumu reģistrēt savu vārdu kā preču zīmi.

Kardašjanu-Dženeru ģimenes pārstāve vēlas ASV iegūt tiesības uz preču zīmi «Kylie». Pieteikumu viņa iesniedza pagājušā gada augustā.

Šomēnes Austrālijā bāzēta kompānija, kas pārstāv Minogu, iesniegusi tiesā iebildumu pret Dženeres pieteikumu. Kompānija KDB norāda, ka preču zīmes piešķiršana 18 gadus vecajai Dženerei varētu radīt apjukumu un kaitēt Minogas zīmolam.

KDB raksturo Dženeri kā «otršķirīgu realitātes šovu personību» un norāda uz kritiku, ko jauniete par saviem izteikumiem savulaik saņēmusi no invalīdu un afroamerikāņu intereses aizstāvošām organizācijām.

Minogai pieder tiesības uz precu zīmēm «Kylie Minogue darling», «Lucky - the Kylie Minogue musical» un «Kylie Minogue».

Dženere ir realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas pusmāsa. Dženere pēc filmēšanās ģimenes realitātes šovā «Keeping Up With the Kardashians» kļuva par slavenību sociālajos tīklos.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu