Jaunumi par «The Hobos» solista Rolanda Ūdra veselības stāvokli (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Avārijā 17.janvārī Rolands Ūdris – Balodis guva smagus miesas bojājumus un joprojām atrodas slimnīcā, tagad ir ziņas par Ūdrīša veselības stāvokļa uzlabošanos.

Pēc satiksmes negadījuma, kurā Rolands guva smagas traumas un ilgstoši bezsamaņā atradās «Gaiļezera» slimnīcā intensīvās terapijas nodaļā, tagad esot atvēris acis.

Mūziķis Aigars Krēsla žurnālam «Kas Jauns» teicis, ka trauma ir smaga, bet viņš cer, ka drīzumā būs labas vēstis par Ūdrīša veselības stāvokli. Krēsla domā, ka labā ziņa jau ir tā, ka Ūdrītim nekļūst sliktāk: «Domāju, ka viņam jāizķepurojas. Protams, būs grūti, pēc tam būs vajadzīga rehabilitācija. Varbūt tas atstās sekas veselībā, taču es ticu, ka ar treniņiem var panākt daudz ko.»

Aigars Krēsla Rolandu Ūdri raksturo kā stipru cilvēku: «Pluss un cerība ir tāda, ka Rūdis līdz šim ir elles lietas izgājis, un arī šis dzīves pārbaudījums ir jāiztur. Jebkurš normāls cilvēks jau sen būtu beigts. Te domāju gan trakos ceļojumus (..) gan viņa kādreizējo alkohola lietošanu.»

Mūziķis Krēsla stāsta, ka Rolanda Ūdra sievai Ilonai draugi palīdz pārvarēt šo situāciju. Mūziķi esot apsvēruši arī domu, ka nepieciešamības gadījumā organizēs labdarības koncertu.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu