Noslēpumaina parādība Skotijas nakti pārvērš dienā pārbiedējot aculieciniekus (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Aculiecinieki ziņojuši par baltu, sarkanu un zilganu gaismu, kas izgaismojusi horizontu visā Skotijā, nakti pārvēršot dienā. Cilvēki aprakstījuši arī dīvainu troksni, kas pavadījis gaismas uzplaiksnījumus. Dīvainā dabas parādība pārbiedējusi simtiem Skotijas iedzīvotāju.

Kāda sieviete savā «Twitter» kontā norādīja, ka troksnis, kas pavadījis dīvaino gaismu, bijis gluži kā rīboņa zemestrīces laikā.

Policija saņēmusi vairāk nekā 999 zvanu. Pagaidām izskanējusi versija, ka notikušajā vainojams meteors. Laika apstākļu novērojumu stacija apstiprinājusi, ka tas nevarēja būt pērkons. Kā vēl viena versija tiek minēts iespējams uzplaiksnījums no satelīta, vai notikušais varētu būt saistīts ar lidmašīnu.

Astronomi gan izvirzījuši ticamāko versiju, proti, tas varēja būt meteors, kas saskaroties ar Zemes atmosfēru, izraisījis sekojošo gaismas uzplaiksnījumu, vēsta «Daily Mail».

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu