Vils Smits pieņēmis dēla ekstravaganci (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Holivudas aktieris Vils Smits atzinis, ka pēdējā laikā viņam visai bieži ir jādomā par vīrišķības robežām. Vispirms viņa vērtību sistēmu satricināja uz reāliem notikumiem balstītais trilleris «Satricinājums» («Concussion»), kurā aktieris atveido nigēriešu izcelsmes dakteri, kurš laika posmā no 2002. līdz 2012. gadam iestājās pret amerikāņu futbola biznesa industrijas vienaldzību pret futbolistu nāvēm. Pēc tam aktierim bija jātiek galā ar nesaudzīgu sabiedrības ziņkārību, ko izraisīja viņa 17 gadīgā dēla Džeidena vēlme staigāt svārkos. 

Trilleris «Satricinājums», kurš šobrīd ir vērojams arī Latvijas kinoteātros, vēsta par Pitsburgā mītošu dakteri Benetu Omalu, kurš 2002. gadā atklāja noslēpumainu slimību, kādēļ mirst neskaitāmi populāri amerikāņu futbola spēlētāji. Tiesa, ārsta slēdziens traucēja miljardiem vērtā sporta biznesam, tāpēc bija nepieciešami desmit spriedzes un draudu pilni gadi līdz Nacionālā Futbola līga, kura, starp citu, organizē arī visā pasaulē mīlēto amerikāņu futbola fināla cīņu «Super Bowl», atzina ārsta Beneta Omala pētījumus.

Aktieris Vils Smits atklājis, ka šo kino darbu uztvēris ļoti jūtīgi, jo pats ir ilggadējs amerikāņu futbola līdzjutējs un arī viņa dēls to spēlē. Tiesa, tieši dēls ir sagādājis vēl vienu iemeslu, kādēļ aktierim nācās pārskatīt sava vērtību sistēmu attiecībā uz vīrišķību.

Vila Smita nepilngadīgais dēls Džeidens ne tikai ir kļuvis par pasaulslavenā zīmola «Louis Vuitton» jaunās sieviešu pavasara/vasaras kolekcijas seju, bet arī publiski parādās tērpies svārkos.

«Džeidens jūtas komfortabli savā tēlā. Es apbrīnoju viņa drosmi, tomēr teicu, ka vīrietis nedrīkst staigāt svārkos. Dēls gan atrauca, ka drīz visi pusaudži tā staigāšot. Viņš ir absolūti brīvs savos uzskatos. Man kā tēvam tas ir biedējoši, taču Džeidens grib pavadīt savu dzīvi, uzticoties savam mākslinieciskajam garam, un neuztraukties par to, ko runā citi cilvēki,» tā sava dēla ekscentrisko tēlu medijiem komentējis Vils Smits.

Filmas «Satricinājums» reklāmas rullītis:

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu