Pikantais glamūrs: Rianna jaunākajā «Vogue» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Barbadosiešu dziedātāja nule kā piedalījusies britu izdevuma «Vogue» fotosesijā, kurā redzama diezgan pikantā, taču glamūrā izskatā. Fotogrāfijas uzņēmis prestižais fotogrāfs Kregs Makdīns (Craig McDean).

28 gadus vecā dziedātāja uz žurnāla vāka redzama tērpusies baltā un ar kovboja cepuri uz galvas, savukārt žurnāla iekšlapās Rianna redzama daudz pikantākā un drosmīgākā tērpā. 

Fotogrāfijā viņa reklamē vienus no saviem jaunās apavu kolekcijas zābakiem, kurus Rianna radījusi kopā ar prestižo apavu dizaineri Manolo Blaniku.

Intervijas laikā arī pati Rianna atzina, ka šie zābaki ir bīstami: «Ja vēlies nokļūt mājās savā gultā, nevelc šos zābakus! Tu tiksi nolaupīts šajos apavos, šie zābaki ir nepatikšanas».

«Dienā, kad ieraudzīšu uz ielas sievieti, kura nēsā manus apavus... Es jutīšu viņai līdzi, jo burtiski skriešu viņai pakaļ, lai uzņemtu kādu selfiju,» smejoties teica Rianna.

Tāpat Rianna atklāj, ka vienmēr apskaudusi un iedvesmojusies no savas mātes: «Viņa ir sieviešu sieviete. Es biju apsēsta ar visu, ko viņa darīja, ko viņa vilka, viņas smaržu, viņas kurpēs un viņas šallēm... Es vēlējos būt daļa no šī glamūra».

 

April @BritishVogue cover on stands in the UK March 8 & everywhere March 10. Photography: Craig McDean

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu