Atklātībā nonākusi vēstule, ko Lubics sūtījis savam psihoterapeitam pirms katastrofas (82)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vēstulē savam psihiatram «Germanwings» pilots Andreass Lubics pastāstījis, ka palielinājis antidepresantu devas, pēc kā sācis pastiprināti izjust stresu no bailēm zaudēt redzi, vēsta vācu izdevums «Bild».

«Germanwings» aviokatastrofas galvenais vaininieks Andreass Lubics divas nedēļas līdz katastrofai sūdzējies par stresu un bezmiegu, kas bijis kā sekas bailēm par savu redzi. Par to Lubics stāstījis savam psihoterapeitam.

Vēstulē, kas datēta ar 2015.gada 10.martu, pilots vēlējies noskaidrot, kādēļ notikušas izmaiņas viņa redzē. Tāpat Lubics atzinies, ka vēl pirms divām nedēļām bija sācis lietot antideperasantu «Mitrazapins», kura efekta trūkuma dēļ palielinājis devu. TĀdējādi viņš sācis pastiprināti izjust stresu, un brīžiem kritis panikā. Pēc Lubica vārdiem, baidoties zaudēt redzi, viņš arvien vairāk pārdzīvoja, un naktīs pirms reisiem neesot varējis pagulēt.

Iepriekš vēstīts, ka 2015.gada 24.martā Alpos notika aviokatastrofa, kuras laikā gāja bojā 150 cilvēki. Pēc «Bild» rīcībā esošās informācijas, Lubics pirms katastrofas dažu mēnešu laikā apmeklēja 41 ārstu, no kuriem daudzi atklāja nopietnas problēmas ar Lubica psihi.

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu