«Imantas pedofils» cietumā piedzīvojis uzbrukumu; viņu, iespējams, centušies nogalināt (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Centrālcietumā bijis mēģinājums, iespējams, nogalināt tā saucamo «Imantas pedofilu». Par to vēsta «nra.lv», atsaucoties uz Latvijas Televīzijas raidījumu «Panorāma». 

Pēc televīzijas kanāla rīcībā esošās informācijas, aizdomās turamais par seksuālo vardarbību pret bērniem ievietots vienā kamerā ar pieciem citiem noziedzniekiem, kuri arī notiesāti par seksuāliem uzbrukumiem.

Viens no ieslodzītajiem, kurš bijis pazīstams ar meiteni, kura cietusi no maniaka, uzbrucis pedofilam. Plašāka informācija par incidentu netiek sniegta.

Iepriekš vēstīts, ka pirmdien Rīgas tiesas apgabala prokuratūra par seksuāliem noziegumiem pret mazgadīgām meitenēm nolēmusi pie kriminālatbildības saukt tā dēvēto Imantas pedofilu.

Pagājušā gada augustā policija aizturēja 20 gadus vecu vīrieti par smagiem dzimumnoziegumiem pret mazgadīgām meitenēm daudzdzīvokļu namu kāpņutelpās Imantā un Zasulaukā.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu