Seksīgais cietumnieks Džeremijs ir brīvībā un slavas zenītā (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Apmēram pirms diviem gadiem tika arestēts 30 gadus vecais Džeremijs Mīks, kura cietumā uzņemtā fotogrāfija ātri vien piesaistīja sieviešu uzmanību un kļuva par «interneta sensāciju». Šobrīd Mīks atrodas brīvībā, kā arī savas slavas zenītā.

Foto: Reuters/Scanpix

Atrodoties ieslodzījumā, Mīks parakstīja līgumu ar modeļu aģentūru «White Cross Management». Tagad, kad Džeremijs ir atbrīvots no cietuma, viņš ir sajūsmā par savu iespējamo karjeru modes biznesā.

«Es gribu pateikties savai ģimenei un visiem par jūsu mīlestību, atbalstu un lūgšanām,» Mīks pierakstījis pie nesen sociālajā vietnē «Instagram» ievietotas fotogrāfijas.

Lai arī pagaidām nav skaidri zināmas viņa modeļa karjeras iespējas, zināms, ka par Mīku interesējas vairākas modeļu aģentūras visā pasaulē, kā arī realitātes šovu veidotāji.

Atgādinām, ka 30 gadus vecais Džeremijs Mīks 2014.gada 18. jūnijā Kalifornijā tika arestēts par ieroču uzglabāšanu un citiem noziegumiem. Viņa cietumā uzņemtā fotogrāfija tika publicēta internetā un tagad kļuva par sensāciju, jo ātri vien piesaistīja sieviešu uzmanību.

 

Looking forward to my time on the lake with my kids

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu