63 gadus vecā Osborna atbild Kardašianai ar savu kailfoto (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķa Ozija Osborna 63 gadus vecā sieva Šārona iedvesmojusies un sociālajos tīklos publicējusi savu versiju pēdējā laika apspriestākajam selfijam internetā - Kimas Kardašianas kailfoto.

Osborna sieva Šārona sociālajā vietnē «Instagram» publicējusi fotogrāfiju, kurā, intīmās vietas piesedzot ar melniem kvadrātiem, kaila redzama pie spoguļa.

«Kima Kardašiana, tu mani iedvesmoji,» pie foto vēsta 63 gadus vecā Osborna.

 

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

A photo posted by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Atgādinām, ka realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana 7.martā «Instagram» publicēja fotogrāfiju, kurā pozē kaila. Šis attēls izraisīja «vētru» sociālajos tīklos, kur vairākas pasaules slavenības nosodīja šādu Kimas rīcību.

Pati Kardašiana ar šādas fotogrāfijas publicēšanu centusies parādīt, ka lepojas ar savu augumu.

Osborna nav vienīgā, kura šādā veidā iedvesmojusies no Kardašianas. Sociālajos tīklos līdzīgas fotogrāfijas publicējušas arī Kimas pusmāsa Kailija Dženere, modele un aktrise Kortnija Stodena, kā arī interneta jokdari, kuri vēlējušies pasmieties par šo foto.

 

Working on a new single! It's coming out soon... Oh & I can't find anything to wear either, Kim! #girlproblems #kimkardashian

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

 

?

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu